Oplysninger om enkelte forfattere

Denne forfatter har fået opført dramatik eller skrevet/oversat skønlitteratur i perioden 1500-1969

0000  Webudgave af bibliografi  Web link Dansk Forfatterleksikon. Skønlitteratur 1500-1969

Disse sider er under stadig udbygning.
Hvis du vil se en alfabetisk oversigt over forfattere ordnet efter efternavn, så klik på et bogstav herunder.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ


Thorvald Bindesbøll (1846-1908)

arkitekt, kunsthåndværker
f. i København
0000  Pris + Andre priser
1846  Født Født: 21-7-1846
1846  Note far, Gottlieb Bindesbøll (f. 1800 - d. 1856)
1862  Uddannelse præliminæreksamen
1876  Uddannelse arkitekt (Kunstakademiet)
1908  Død Død: 27-8-1908

1908  Note ugift
1920  Leksikon Dansk Biografisk Håndleksikon, 1920-1926  Illustreret med foto
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944: bind 3, Merete Bodelsen
1943  Om forfatteren Bøger om person eller værker:
1943  Bibliografi Bibliografier:
1946  Om forfatteren Bøger om person eller værker:
1970  Krak Danmarkshistoriens blå bog. Krak  Illustreret med foto
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84: bind 2, Merete Bodelsen
1997  Om forfatteren Bøger om person eller værker:
2000  Leksikon Weilbach. 4. udg 1994-2000
2001  Afsnit i bog Hans Larsen og Anders-Peter Mathiasen: Hvem ligger hvor. Ture på københavnske kirkegårde. Politiken
2002  Leksikon Danmarkshistoriens personer. Aschehoug
2017  Om forfatteren Bøger om person eller værker: Mirjam Gelfer-Jørgensen: Thorvald Bindesbøll - stærk form og frit spil

0000  Web Link Dansk Biografisk Leksikon, elektronisk udgave på www.denstoredanske.dk: Dansk biografisk Leksikon
0000  Web Link Weilbachs Kunstnerleksikon. 4. udgave, 1994-2000. Elektronisk udgave på kulturarv.dk: Weilbachs Kunstnerleksikon
0000  Web Link Wikipedia: Wikipedia (dansk)
0000  Webudgave af bibliografi  Web link Dansk Forfatterleksikon. Skønlitteratur 1500-1969

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ